Verhuur

Myllesweerd heeft de beschikking over een aantal ruimtes die gehuurd kunnen worden. De ruimtes variëren van 17 m² tot 260 m². Elke ruimte biedt verschillende mogelijkheden. Mocht u behoefte hebben aan advies, dan staan onze medewerkers u graag te woord. Onze gastvrouwen en –heren zorgen desgewenst voor de inrichting van uw ruimte op maat en kunnen koffie, thee en drankjes of hapjes serveren. Wilt u een beamer, licht of geluid huren? Ook dat is mogelijk. Natuurlijk kunt u ook alleen een ruimte huren en uw activiteit verder zelf organiseren.

Huuraanvraag indienen

Wilt u direct uw aanvraag om een ruimte te huren indienen? Vul dan ons huuraanvraagformulier in. Wij nemen daarna contact met u op om verdere wensen te inventariseren en uw huuraanvraag in te plannen. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

De ruimtes

 

Theaterzaal
De theaterzaal heeft een schitterende houten vloer. Rood en zwart, de theaterkleuren bij uitstek, domineren de zaal. De ..
Lees meer
Foyer en Plaza
De Foyer staat in directe verbinding met de ontmoetingsruimte, Plaza genaamd. De ontmoetingsruimte biedt gezelligheid èn ..
Lees meer
Tuinkamer en patio
De Tuinkamer (150 m2) is een lichte ruimte  met openslaande deuren, zodat u ook naar buiten kunt om te pauzeren of even een ..
Lees meer
Inzicht (vergaderruimte middel)
Myllesweerd beschikt over een professionele vergaderruimte, die voorzien is van moderne apparatuur waarop u uw ..
Lees meer
Verdieping (vergaderruimte groot)
Myllesweerd beschikt over een professionele vergaderruimte, die voorzien is van moderne apparatuur waarop u uw ..
Lees meer
Repetitieruimte
Wilt u repeteren met een muziekgezelschap of band? Onze repetitieruimtes zijn voorzien van  een dubbele wand en geluidsdichte ..
Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het huren van de diverse ruimtes, prijzen en mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider Chris Swijnenberg via bedrijfsleider@myllesweerd.nl of via telefoonnummer 0485 – 454366.