Verhuur Theaterzaal

De theaterzaal heeft een schitterende houten vloer. Rood en zwart, de theaterkleuren bij uitstek, domineren de zaal. De theaterzaal en het podium van ruim 100 m2 zijn voorzien van alle hedendaagse technische snufjes voor licht, geluid en alle andere voorzieningen. Daarmee is onze theaterzaal geschikt voor professionele theaterproducties en filmvoorstellingen. Zo is er ook een laad- en losperron waar materialen naar binnen en buiten gebracht kunnen worden. De zaal heeft een balkon met een tribune die uitstekend zicht biedt op het toneel/podium. Bovendien beschikt de zaal over een grote bar, die gebruikt kan worden bij activiteiten zoals concerten, pronkzittingen, carnavalsfeesten, lezingen, presentaties, zakelijke bijeenkomsten, etc. De grote zaal is bovendien te splitsen in meerdere deelzalen, die allemaal uitkomen op de foyer.

Bekijk ook de Specificaties techniek theaterzaal (pdf) 

Kleedkamers

In het backstagegedeelte bevinden zich de kleedkamers, toiletgroep en douche. Eén kleedkamer is voorzien van professionele visagiespiegels en verlichting.

Foto's van de theaterzaal

Huuraanvraag indienen?

Wilt u direct uw aanvraag om een ruimte te huren indienen? Vul dan ons huuraanvraagformulier in. Wij nemen daarna contact met u op om verdere wensen te inventariseren en uw huuraanvraag in te plannen. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Huuraanvraag indienen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het huren van de diverse ruimtes, prijzen en mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider Chris Swijnenberg via bedrijfsleider@myllesweerd.nl of via telefoonnummer 0485 – 454366.