U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol

Onze huisgenoten

Bibliotheek (Biblioplus)
Bibliotheek Mill Bibliotheek Mill is onderdeel van de Basisbibliotheek Biblioplus. Biblioplus verzorgt het bibliotheekwerk in zeven ..
Lees meer
Bij Sas en Bep
Bij Sas en Bep Bij Sas en Bep biedt een kleinschalige vorm van dagbesteding. Bij Sas en Bep biedt een werkplek voor mensen met een ..
Lees meer
De Neije Krant
De Neije Krant Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert is sinds december 2012 uitgever van De Neije Krant. Dit is een..
Lees meer
LOM (lokale Omroep Mill)
LOM (lokale Omroep Mill) De LOM is het radio- en televisiestation van de gemeente Mill & Sint Hubert. De studio's van de LOM liggen..
Lees meer
Sociom
Sociom, organisatie voor sociaal werk Missie Samen doen, samen denken, samen beslissen en samen werken! Sociom is zichtbaar en goed ..
Lees meer
Stichting Myllesheem
Stichting Myllesheem De Stichting Myllesheem stelt zich ten doel: het bevorderen van de kennis van de Millse gemeenschap en haar ..
Lees meer
SWOM (Stichting Welzijn Ouderen Mill)
SWOM (Stichting Welzijn Ouderen Mill) Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) zet zich al sinds 16 juni 1987 in voor het welzijn van ..
Lees meer
Vrijwilligerspunt Mill
Vrijwilligerspunt Mill: de plek voor alle vragen over vrijwilligerswerk Op de eerste verdieping van  Myllesweerd is ook het ..
Lees meer