Verhuur Foyer en Plaza

De Foyer staat in directe verbinding met de ontmoetingsruimte, Plaza genaamd. De ontmoetingsruimte biedt gezelligheid èn kwaliteit, met koffie, thee, drankjes en hapjes, tegen uitermate vriendelijke prijzen. De imposante, centrale bar en het designmeubilair maken de ruimte tot een prachtig visitekaartje en een gelegenheid, waar nog even lekker kan worden gebabbeld of geborreld na een vergadering, repetitie of voorstelling.

Natuurlijk bent u na een wandeling of fietstocht ook van harte welkom in de Plaza van Myllesweerd, voor een lekker kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, geserveerd met Brabantse gastvrijheid.

Foto's van de foyer en plaza

Huuraanvraag indienen?

Wilt u direct uw aanvraag om een ruimte te huren indienen? Vul dan ons huuraanvraagformulier in. Wij nemen daarna contact met u op om verdere wensen te inventariseren en uw huuraanvraag in te plannen. Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Huuraanvraag indienen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het huren van de diverse ruimtes, prijzen en mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider Chris Swijnenberg via bedrijfsleider@myllesweerd.nl of via telefoonnummer 0485 – 454366.