Theater

Myllesweerd biedt elk seizoen een veelzijdig theaterprogramma, met cabaret,toneel, muziek- en kindertheater. De programmering hiervan is in handen van onze theatercommissie. Maar naast de shows die wij zelf programmeren maken ook anderen gebruik van onze theaterzaal. Ook de openbare theatervoorstellingen die zij organiseren zijn in dit overzicht te vinden.

Tickets

Voor de meeste theatershows in dit overzicht kunt u direct online ticketsbestellen. Klik op de knop 'Kaarten bestellen' bij de theatershow naar uw keuze. U kunt direct online betalen en ontvangt dan de tickets per e-mail in uw mailbox. Deze tickets print u uit en kunt u bij de kassa omruilen voor een toegangskaartje. Dit is dan (mits aangegeven) tevens de tegoedbon voor een gratis consumptie. De verkoop van de tickets loopt bij de meeste voorstellingen via Your Ticket Provider. Het is uiteraard ook mogelijk om aan de balie van Myllesweerd tickets te kopen. Tickets retourneren? Dit is mogelijk tót 7 dagen voor een evenement. Neem hiervoor contact met ons op via tel. 0485-454366.

 
Cadeaubonnen

Gezellig avondje theater cadeau doen? Cultureel Centrum Myllesweerd beschikt over cadeaubonnen van € 5,00 en € 10,00 die verkrijgbaar zijn aan de balie. Deze bonnen zijn onbeperkt geldig en vrij te besteden in Cultureel Centrum Myllesweerd.
 

Contact

Heeft u een vraag, op- en/of aanmerkingen over een voorstelling, dan kunt u contact opnemen met de theater commissie via e-mail op