Facebook  Twitter

Verhuur

Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden voor het huren van ruimtes, variërend van 17 m2 – 260 m2. Elke ruimte in Myllesweerd heeft verschillende voordelen. Mocht u geen keus kunnen maken uit deze ruimtes, dan kunnen de mensen van ons verhuur u een gedegen advies geven. Onze gastvrouwen en –heren zorgen desgewenst voor de inrichting van uw ruimte op maat en kunnen koffie, thee en drankjes of hapjes serveren. Wilt u ook een beamer, licht of geluid huren? Ook dat is mogelijk. Natuurlijk kunt u ook alleen een ruimte huren en uw activiteit verder zelf organiseren.

Allle informatie over de mogelijkheden welke Myllesweerd te bieden heeft leest u in deze PDF.

Huuraanvraag indienen?

Als u direct uw huuraanvraag wil indienen. Klik dan op onderstaande knop.

Ga naar huuraanvraag formulier

Op basis van uw ingevulde formulier wordt u teruggebeld, waarna wij uw verdere wensen inventariseren en uw huuraanvraag inplannen. Wilt u meer informatie over het huren van de diverse ruimtes en prijzen, mogelijkheden en prijzen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder of bedrijfsleider via beheerder@myllesweerd.nl of via 0485 – 454366.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Theaterzaal
De grote theaterzaal is de trots van het gebouw. De theaterzaal heeft een schitterende houten vloer en rood en zwart, de theaterkleuren bij uitstek, domineren de zaal. De theaterzaal en het podium van ruim 100 m2 zijn daarnaast voorzien van alle hedendaagse technische snufjes voor licht, geluid en alle andere voorzieningen. Daarmee is onze theaterzaal geschikt voor professionele theaterproducties en filmvoorstellingen. Zo is er ook een laad- en losperron waar materialen naar binnen en buiten gebracht kunnen worden. De zaal heeft een balkon met een tribune die uitstekend zicht biedt op het toneel/podium. Deze tribune op het balkon is inschuifbaar, zodat het balkon ook te gebruiken is als vergaderruimte. Bovendien beschikt de zaal over een grote bar, die gebruikt kan worden bij activiteiten zoals concerten, pronkzittingen, carnavalsfeesten, lezingen, presentaties, zakelijke bijeenkomsten, etc. De grote zaal is bovendien te splitsen in meerdere deelzalen, die allemaal uitkomen op de foyer.

De Foyer en Plaza
De foyer staat in directe verbinding met de ontmoetingsruimte, Plaza genaamd. De ontmoetingsruimte biedt gezelligheid èn kwaliteit, met koffie, thee, drankjes en hapjes, tegen uitermate vriendelijke prijzen. De imposante, centrale bar en het designmeubilair maken de ruimte tot een prachtig visitekaartje en een gelegenheid, waar men  nog even lekker kan na babbelen of borrelen na een vergadering, repetitie of voorstelling.

Natuurlijk bent u na een wandeling of fietstocht ook van harte welkom in de Plaza van Myllesweerd, voor een lekker kopje koffie, met Brabantse gastvrijheid.

De Tuinkamer en patio
De Tuinkamer (150 m2) is een lichte ruimte  met openslaande deuren, zodat u ook naar buiten kunt om te pauzeren of even een luchtje kunt scheppen in onze prachtige patio. In deze prachtige Tuinkamer kan ook gebiljart worden.

Kleedkamers 
In het backstagegedeelte bevinden zich de kleedkamers, toiletgroep en douche. Eén kleedkamer is voorzien van professionele visagiespiegels en verlichting.

Vergaderruimte
Myllesweerd beschikt over een professionele vergaderruimte, die voorzien is van moderne apparatuur waarop u uw presentaties kunt vertonen.

Repetitieruimte
Wilt u repeteren met een muziekgezelschap of band? Onze repetitieruimtes zijn voorzien van dubbele wand, waardoor u zonder geluidsoverlast kunt repeteren.

Foto's van Myllesweerd
Klik hier om de foto's van Myllesweerd te bekijken >>

Cultureel Centrum Myllesweerd
Kerkstraat 3
5451 BM  Mill

T:   0485-454366
E:  
 
info@myllesweerd.nl 

Binnenkort in Myllesweerd

Mariaviering voor minder mobiele mensen

Woensdag 25 Oktober 2017


Marc de Hond - Wie bang is krijgt ook klappen

Vrijdag 27 Oktober 2017Bekijk nieuwsarchief ¬Ľ

Inschrijven