Nieuws
  Di 12 juli 2022

Grote shows op zondag 17 juli als einde van het dansseizoen bij Keep on Movin


Dansschool Keep on Movin zal komende zondag 17 juli 2 grote Dansshows verzorgen bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Show 1 start om 11:00 uur en Show 2 start om 13:30 uur. Dit jaar is het thema van deze show; Dancing around the world. Het publiek word tijdens beide shows meegenomen op reis, en zullen diverse landen voorbij zien komen. Alle leden van Dansschool Keep on movin’ mogen mee dansen tijdens deze shows, van peuters en kleuters tot en met de volwassenen. Alle leden hebben de afgelopen maanden hard getraind en zijn er helemaal klaar voor! Dit is het hoogtepunt van een dansseizoen en ze kijken hier ontzettend naar uit en hebben er veel zin in!

Tickets
Lijkt het je ook leuk om naar een van deze shows te komen kijken, er zijn nog een beperkt aantal kaartjes te koop. Stuur dan een berichtje naar 0650920031, wees er snel bij want op = op.

Einde seizoen
Ook is het einde van het dansseizoen weer in zicht, en op zaterdag 23 juli start de zomervakantie voor dansschool Keep on Movin’en zijn zij 6 weken gesloten. Vanaf 5 september zal dansschool Keep on Movin’ haar deuren weer openen voor het seizoen 2022-2023. Momenteel stromen er al aanmeldingen binnen voor het volgende seizoen. Wil je graag meer informatie of Wil jij ook graag 2 gratis proeflessen komen dansen? Neem contact op met Auke en Renske via het nummer 0650920031 en/ of kijk op de website  www.keeponmovin.nl en op de facebook pagina; dansschool keep on movin’