Nieuws
  Di 05 april 2022

Myllesweerd zoekt vrijwilligers - kom jij ons team versterken?


Het jubileumweekend van Myllesweerd was een groot succes. Dit is voor een groot deel te danken aan de tomeloze inzet van onze groep vrijwilligers. Het bestuur van Myllesweerd is trots op hen. Iedereen draagt zijn steentje bij onder het motto: Vele handen maken licht werk! Afgelopen periode merken we wel dat het aantal vrijwilligers afneemt en dat het moeilijk is om nieuwe mensen te vinden. Reden voor het bestuur om bij de zittende vrijwilligers na te gaan wat hun werk zo leuk maakt. Hier een greep uit de antwoorden:
“De werkzaamheden zijn heel afwisselend, er is voor ieder wat wils. Denk aan het organiseren van theater en filmavonden, helpen achter de bar, gastvrouw/heer zijn, klaarzetten van de zaal, opruimen en schoonmaken, de techniek in de theaterzaal en nog veel meer.”
“Je kan zelf kiezen wanneer en waarmee je komt helpen en je zit niet vast aan bepaalde dagdelen. Heel flexibel, dat is ook fijn voor mijn eigen planning.”
“De sfeer en samenwerking bij activiteiten is goed. We helpen elkaar waar nodig en zorgen dat de avond goed loopt. Na afloop sluiten we samen af, blikken kort terug op de avond onder het genot van een drankje. Dat is gezellig.”
“Je draagt je steentje bij aan sociale en culturele activiteiten in onze regio. Je doet echt wat voor de inwoners in onze gemeente. Het voelt goed om daarmee bezig te zijn.”
Word je als lezer blij van dit bericht en zou je ook graag vrijwilliger zijn bij Myllesweerd, kom dan gerust eens binnenlopen of stuur een mailtje aan . Echt alle hulp is welkom en hard nodig om Myllesweerd te laten blijven schitteren!    
<foto vrijwilligers op de trap bij Myllesweerd> Foto Cockie Kremers