Nieuws
  Wo 30 maart 2022

Jubileumweekend Myllesweerd zeer geslaagd!


Vanwege het 10-jarig bestaan was het in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill 3 dagen feest. Dit jubileum vierden wij in het weekend van 25, 26 en 27 maart met tal van activiteiten, variërend van muziek, show tot entertainment. Jong en oud kwam dit weekend aan zijn trekken, want er stond voor ieder wat wils op het programma.

Het jubileumweekend begon op vrijdagavond met een muzikale show van de band Anderkovver. Het hoogtepunt werd op de zaterdag bereikt, met een dag vol entertainment. Deze dag was gratis te bezoeken en dat was goed te merken. De verschillende zalen binnen Myllesweerd stonden bomvol van de mensen en alle blije gezichten van de kinderen zeiden genoeg.

Aan de achterzijde van het pand was er een spectaculaire luchtacrobatiek show van Bencha Theater dat veel publiek trok. Ook de black light show van Oxygen, de lokale dansers van Keep on Movin’ en de kindershow van Dotje & Snotje waren in trek. Voor de kinderen was de keuze reuze, want er waren naast de eerder genoemde shows ook nog een schminkstand, ballonnenclown en suikerspinnenkraam te bezoeken. De aanwezige mannen waren vooral te vinden bij de Ierse muziek van Reel to Real en de bierproeverij van De Blauwe Knoop.

Het jubileumweekend werd op zondag afgesloten met een drukbezochte talkshow gepresenteerd door Christel de Laat. Er schoven verschillende gasten aan die iets te maken hadden met Myllesweerd. Zoals de oud-burgemeester Antoine Walraven, pastoor James, bierbrouwer Chris-Jan Beerendonk en verschillende vrijwilligers. Deze vermakelijke talkshow werd muzikaal begeleid door de band Fake Grass. De gasten kwamen beslist niets tekort, want er werden worstenbroodjes en bitterballen uitgedeeld en de show werd afgesloten met een loterij vol mooie prijzen.

Bestuur, beheerders en alle vrijwilligers van Cultureel Centrum Myllesweerd kunnen met een goed gevoel terugkijken op dit jubileumweekend. Dat terugkijken en nagenieten kan overigens maar kort, want er staan de komende periode weer tal van theatershows, films en activiteiten op het programma. Check voor een overzicht hiervan de agenda op deze site.

Zie voor een videoverslag van dit jubileumweekend wat gemaakt is door Omroep Land van Cuijk de rubriek video op www.inmill.nl