U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 01 september 2020

KBO start weer met kienen In Cultureel Centrum Myllesweerd


Op donderdag 10 september gaat de KBO na een hele lange tijd weer beginnen met kienen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Zoals u zult begrijpen, zal door het virus het kienen op een andere manier plaatsvinden als voorheen.                                                                                                                      
Om te beginnen is het vanzelfsprekend, dat men bij klachten, neusverkoudheid en hoesten thuisblijft!                                                                                                                      Om de nodige afstand van elkaar te kunnen houden gaat men naar de grote theaterzaal, waar 24 tafeltjes geplaatst worden voor maximaal 48 deelnemers.                                      De deelnemers (hoeven niet allemaal lid te zijn van de KBO) dienen zich van tevoren aan te melden bij het secretariaat van de KBO:
0485-451309,  06-51324763 of .
Bij aanmelding kan men aangeven of men bij elkaar wil zitten (let wel: met maximaal twee personen aan tafel).                                                                                                   Personen, die niet aangemeld zijn worden niet toegelaten!                                   Vanaf 13.30 uur kan men op donderdag 10 september binnenkomen in Myllesweerd, waar bij de ingang eerst de handen ontsmet dienen te worden met desinfectans. De jassen gaan mee naar de eigen stoel. Vooraf kaarten is niet toegestaan!                                                                       
Vervolgens kan men bij de ingang van de theaterzaal contant betalen en gedesinfecteerde kienkaarten en zo nodig ook gedesinfecteerde muntjes meenemen. Voorlopig worden er geen kienkaarten nummers gereserveerd en ook kleine kienkaarten van € 1,00 worden niet uitgegeven.                                                                                                             Probeer voor de kienkaarten en het drinken zoveel mogelijk gepast geld mee te nemen om ook verspreiding van het virus via het geld zoveel mogelijk tegen te gaan.                        Tijdens de kienmiddag zal voorlopig een zaalwacht aanwezig zijn, die instructies zal geven en om er mede voor te zorgen, dat alles volgens de RIVM-regels verloopt.
Dat geeft iedereen een veilig gevoel.