U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 24 maart 2020

Einde seizoen Myllesweerd - Terugbetaling tickets film- en theatervoorstellingen


Door de nieuwe extra maatregelen om het Coronavirus onder controle te krijgen, zijn alle bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden. Hierdoor komt er ook per direct een einde aan het film- en theaterseizoen in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.

Al gekochte tickets voor zowel de films als theatershows van de geannuleerde voorstellingen zal Myllesweerd zo spoedig mogelijk terugbetalen. Tickets die online gekocht zijn worden terugbetaald op het rekeningnummer waarvan de kosten ook werden voldaan. Kocht men kaartjes aan de balie van Myllesweerd, dan kan men deze in een envelop doen en bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 ter attentie van bedrijfsleider Hans Rutten in de bus gooien. Vergeet niet om hierbij ook de eigen naam, adresgegevens, telefoonnummer en rekeningnummer voor terugbetaling te vermelden.

Medio mei zal de film- en theatercommissie het programma voor het nieuwe seizoen lanceren. Dit seizoen met opnieuw mooie en humoristische theatershows en een gevarieerd filmaanbod start in september. Maar vanaf mei zijn al tickets te reserveren. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma. Tevens krijgt Filmhuis Mill een nieuwe beamer en filmdoek, waardoor filmliefhebbers nog beter kunnen genieten van de meest uiteenlopende films.

Op de hoogte blijven? Like dan de Facebookpagina van Cultureel Centrum Myllesweerd en zie ook regelmatig www.myllesweerd.nl.