U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 06 maart 2020

Cabaretier Arnout van den Bossche in Theater Myllesweerd - Burn-out voor beginners


Zaterdagavond 4 april staat cabaretier Arnout van den Bossche in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor zijn humoristische show Burn-out voor Beginners haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega naast je zit en het haantjesgedrag van de managers. Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Als je denkt dat jij het slecht hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar deze cabaretshow. Aanvang 20.15 uur en tickets kosten 19,- euro inclusief een consumptie. Haal tickets bij de balie of bestel online via www.myllesweerd.nl

Als je Vlaming Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.
Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, project engineer, business consultant, senior bid manager,...
Maar deze man won in 2009 Humo's Comedy Cup in België. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle zaalshow "De Relatiefluisteraar", waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Met deze voorstelling werd hij in 2012 finalist van het VARA Leids Cabaret Festival. Na meer dan vijf jaar toeren promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen. Het vele toeren voor 'De Relatiefluisteraar' werd hem te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf. Hij wilde volledig stoppen met comedy. Hij kreeg zich niet meer opgeladen om weer uren alleen onderweg te zijn. Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema's werken en burn-out. Hij kwam zichzelf meermaals tegen en ontwikkelde inzicht in hoe het zo ver was kunnen komen. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Haal tickets (zonder reserveringskosten) op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill of bestel ze hier online (met reserveringskosten).

Gerelateerde activiteit