U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 10 december 2019

Myllesweerd richt alternatieve publieke tribune in voor waarschijnlijk drukbezochte raadsvergadering


Aanstaande donderdag wordt door de gemeenteraad de zienswijze vastgesteld die wordt ingediend op de herindeling van de gemeente Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis. Dit gebeurt tijdens de raadsvergadering op donderdag 12 december die begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Mill. 
Voor het bijwonen van deze vergadering is veel belangstelling. Omdat we natuurlijk iedereen de gelegenheid willen geven om de raadsvergadering bij te wonen, of van dichtbij te kunnen volgen, is Myllesweerd tijdens de vergadering ingericht als (extra) publieke tribune. In Myllesweerd kunt u meeluisteren met het open debat dat de raadsleden voeren over dit veelbesproken onderwerp.
Maximale capaciteit
Natuurlijk zijn er ook in de raadzaal zelf plaatsen om het debat bij te wonen. De publieke tribune heeft echter een maximale capaciteit. Wanneer de publieke tribune in de raadzaal vol is, krijgen de overige belangstellenden dus een plekje in Myllesweerd.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de vergadering thuis te beluisteren via de radio-uitzending van de Lokale Omroep Mill of de livestream op de website www.gemeente-mill.nl.
De volledige agenda van de raadsvergadering staat op de website van de gemeente (bestuur en organisatie/gemeenteraad/raadsinformatie/vergadering 12 december).