U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 12 september 2019

JobMakelaar organiseert JobMarkt in Cultureel Centrum Myllesweerd


Aangenaam; wij zijn JobMakelaar!
Een uitzendbureau uit Mill met een heldere missie. Met onze persoonlijke benadering, kennis van de markt en jarenlange ervaring in het bemiddelen van kandidaten weten wij vaak de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Onze kracht?
Wij begeleiden kandidaten vanaf het eerste contact tot aan het contract en blijven het aanspreekpunt voor kandidaat en opdrachtgever. Een CV is zeker belangrijk maar wij kijken juist naar de kwaliteiten en wensen van de kandidaat zodat we een goede match kunnen maken!

Wij zijn actief in de transport en logistiek, techniek, productie, commercie en horeca. We werken binnen een straal van 25 kilometer, op deze manier behouden we onze kwaliteit, persoonlijke benadering en kunnen we onze beloftes nakomen.

JobMakelaar organiseert JobMarkt, dé banenmarkt van de regio!
Waarom is de JobMarkt interessant voor bedrijven?
In samenwerking met de Gemeente Mill en Sint Hubert en het UWV organiseren wij een banenmarkt in de regio Land van Cuijk, JobMarkt genaamd. U heeft 1 of meerdere vacatures binnen uw organisatie en deze wilt u naar wens en het liefst zo snel mogelijk ingevuld hebben. JobMakelaar screent voorafgaand aan de JobMarkt mogelijk geschikte kandidaten voor uw vacature(s), met deze kandidaten hebben wij al kennisgemaakt en een intakegesprek gevoerd. Als wij denken de juiste match te hebben gevonden voor uw vacature, plannen wij ze in op 3 oktober en voert u aan uw tafel een informeel gesprek (max 30min). Als u de match ook zo ervaart, kunnen er vervolgafspraken gemaakt worden. De laagdrempeligheid voor zowel de kandidaten als de opdrachtgevers zien wij als een sterk concept om de mensen bij elkaar te brengen en er een succesvolle match van te maken!

Opzet van de JobMarkt:
De JobMarkt is op 3 oktober 2019 in de grote Theaterzaal van Myllesweerd in Mill, vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat het uitloopt maar dat hangt af van de aanmeldingen en de gesprekken.
- Deelname is gratis
- Uw krijgt uw eigen tafel toegewezen
- Koffie, thee, fris, hapjes zijn gratis
- Informele sfeer
- Mogelijkheid meerdere kandidaten te spreken (max 30min. per kandidaat)

Waarom verplicht aanmelden voor kandidaten?
Wij willen voorkomen dat het allemaal te vrijblijvend is, te informatief. Doordat men zich bij ons aanmeldt, vooraf de kandidaten te screenen en te spreken kunnen wij ze snel aan een leuke job helpen.

Komt er dan helemaal niemand spontaan naar de JobMarkt?
Zeker wel, wij verwachten dat ongeveer 75% zich aanmeldt en 25% gewoon interesse heeft om de JobMarkt te bezoeken.

Heeft u nog vragen?
Of misschien tips? Laat het ons weten! Er wordt enthousiast gereageerd op dit concept en meerdere bedrijven hebben zich inmiddels opgegeven. Wij hopen dan ook van harte dat u zich ook opgeeft zodat we er gezamenlijk een succes van kunnen maken!

Aanmelden?
Stuur een mail naar: , doet u ook mee?

Team JobMakelaar
0485211509

www.Job-Makelaar.nl

 

Gerelateerde activiteit