U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 25 januari 2019

Woensdag 30 januari Filmhuis Mill met Pieter Konijn


Ook voor kinderen is er in Filmhuis Mill (Myllesweerd Kerkstraat 3) regelmatig een mooie, spannende of grappige film te zien. Dit elke laatste woensdagmiddag van de maand. Op woensdag 30 januari draait Pieter Konijn er vanaf 15.00 uur. Toegangskaartjes kosten 5,- euro en dat is inclusief een glaasje ranja en wat lekkers.
Pieter Konijn (6+)
PIETER KONIJN is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.
Tickets
Hier online zijn tickets op stoelnummer te reserveren. Ook aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 zijn tickets te koop.

 

Gerelateerde activiteit