Nieuws
  Ma 21 januari 2019

Roos Blufpand met Kleed me uit zaterdag 16 maart in Theater Myllesweerd


Roos, het meisje aan de piano. Roos, de filosofische stuiterbal. En nu is hier Roos, met haar nieuwe album en bijbehorende theatertour ‘Kleed me uit’. Indringende teksten op beats en grooves, synths en diepe bassen. De wereld van Roos is veranderd. ‘’Kleed me uit. Ik geef me over. Kleed me uit. Wat blijft erover?’’ zingt ze. Zij bezingt haar momenten van wanhoop en twijfel, maar vooral ook van opluchting en trots nu zij al die lagen kleding kan laten vallen. Op de plaat én op het podium klinkt ze rauwer, eerlijker en energieker dan ooit. Haar prachtige sprankelende stem zal net als op de plaat ook live door haar band omlijst worden met duistere elektronische soundscapes. Roos die als een fee over puinhopen dartelt.
Ze noemen haar een zachte variant van Wende Snijders, maar Roos heeft inmiddels ruim naam voor zichzelf gemaakt. Roos = Roos, dat kun je niet uitleggen. Dat moet je gewoon zelf ervaren.
Dit kan op zaterdagavond 16 maart. Want dan is haar show te zien in Theater Myllesweerd. Reserveer tickets via deze site of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Gerelateerde activiteit