Nieuws
  Wo 12 december 2018

Filmhuis Mill met Love Actually


Woensdagavond 19 december is het Filmhuis in Mill weer geopend. Dan draait er vanaf 20.00 uur de film Love Actually. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Filmhuis Mill is een onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Love Actually
Love Actually is de ultieme romantische komedie van de makers van Notting Hill en Bridget Jones’s Diary. In de film zijn een aantal verhalen verweven, die zich allemaal afspelen in Londen, in de weken voor Kerstmis. Love Actually is een afkorting van 'Love Actually Is All Around? en dat is ook het argument van de film: liefde is de drijfveer in het leven. Van de minister president (Hugh Grant) tot de grijze rockster (Bill Nighy), van een keiharde schooldirectrice tot een Portugese huishoudster. De film kijkt naar grappige en verdrietige kanten van de liefde in alle vormen en maten.
Tickets
Online zijn tickets op stoelnummer te reserveren. Ook zijn ze af te halen bij de balie van Myllesweerd. Check voor kaartverkoop en meer informatie over deze en alle andere films en theatershows de agenda op deze site.

 

Gerelateerde activiteit