Nieuws
  Ma 10 december 2018

Komend weekend kerstmarkt, muziekavond en open huis in Cultureel Centrum Myllesweerd - gratis toegang


Aanstaande weekend (14, 15 en 16 december) is het volle bak voor wat betreft activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. En het mooiste is, dat al deze activiteiten gratis toegankelijk zijn. Noteer dus in uw agenda:
Kerstmarkt – vrijdag 14 december 17.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag 14 december is er tot 22.00 uur in Myllesweerd een keur aan producten te koop op de kerstmarkt. Het gaat om o.a. tassen van diverse materialen, zijden shawls, riemen, kleurrijke handgemaakte spullen, Tasjarie, fossielen, kerststallen, kerstgroepen, stal aankledinge, zelfgemaakte kaarten, leren tassen, parfum, Energetix magneetsieraden, blokfluiten, lesboeken, sieraden en kadootjes. Maar ook zijn er handgeschilderde aquarel kaartjes en posters te koop, Access Bars, Reiki, Magnetiseren is aanwezig, theelichtjes, houten kerstboompjes met tekst en glazen stenen zijn verkrijgbaar maar ook zijn er 3 goede doelen, Serious Request en delen enkele standhouders goodiebags uit en zijn er diverse acties en activiteiten.
Deze avond zijn er muzikale optredens van VoiceMill en de blokfluitgroep en het fluitensemble van muziekvereniging St. Willibrord.
Zaterdag 15 december – Muzikale (feest)avond
Zaterdagavond 15 december doen liefhebbers van muziek er goed aan vanaf 20.00 uur naar Myllesweerd te komen. Die avond speelt Bigband Expats er namelijk. Zij begeleiden dan ook diverse lokale zangers en zangeressen. Tussen alle live muziek door draait DJ Jack er de juiste muziek. Deze avond is georganiseerd door en i.v.m. het 30 jarig bestaan van de Lokale Omroep Mill.
Open dag – zondag 16 december 12.00 uur tot 16.00 uur
Zondag 16 december is er een open dag of open huis in Myllesweerd. Hier zijn niet alleen de vaste huurders van Myllesweerd die middag actief, maar ook andere organisaties die hun activiteiten willen promoten zijn aanwezig. Van 12.00 uur tot 16.00 uur kunt u er stands vinden van o.a. Unik, Rob Kaelen, Biblioplus, Schietvereniging ’t Roosje, Smaakcentrum Mill – Grave, Myllesheem, SWOM, Stichting Activiteiten Mill met het project Helpende Handen, Platform Ontdek Mill, WSV Amicitia, Hart in Aktie, Ondernemers Collectief Mill, Senioren Hobby Centrum, WGCZ (Woongroep Concertzaal) en Taflan Langenboom.
Jubileum
De Lokale Omroep Mill viert op 14, 15 en 16 december het 30-jarig jubileum. Hun RTV-uitzendingen komen vanuit Cultureel Centrum Myllesweerd en tijdens deze uitzendingen kan iedereen ook een kijkje nemen in de vaste studio in het souterrain van Myllesweerd en in de tijdelijke jubileum-studio in de passage van Myllesweerd. Kortom, Myllesweerd bruist komend weekend van de activiteiten!