U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 01 december 2018

Kerstmarkt, muziekavond en open huis met promotiemogelijkheden voor iedereen in Myllesweerd - 14, 15 en 16 december


In het weekend van 14, 15 en 16 december is het volle bak voor wat betreft activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. En het mooiste is, dat al deze activiteiten gratis toegankelijk zijn. Noteer dus in uw agenda:
Vrijdag 14 december – Kerstmarkt
Van 17.00 uur tot 22.00 uur is er in Myllesweerd een Kerstmarkt te vinden. Tal van hobbyisten en ondernemers staan er met de meest uiteenlopende zaken. Dit alles variërend van leuke cadeautjes voor de feestdagen tot bijbehorende versiering. Uiteraard is er ook sfeervolle muziek.
Zaterdag 15 december – Muzikale (feest)avond
Zaterdagavond 15 december doen liefhebbers van muziek er goed aan vanaf 20.00 uur naar Myllesweerd te komen. Die avond speelt Bigband Expats er namelijk. Zij begeleiden dan ook diverse lokale zangers en zangeressen. Tussen alle live muziek door draait DJ Jack er de juiste muziek. Deze avond is georganiseerd door en i.v.m. het 30 jarig bestaan van de Lokale Omroep Mill.
Zondag 16 december – Open huis en promotie-dag
Van 12.00 uur tot 16.00 uur presenteren diverse clubs, verenigingen en organisaties zich in Myllesweerd tijdens een Open huis. Het betreft niet alleen de vaste huurders van Myllesweerd die hun deuren open zetten, maar ook diverse andere clubs gebruiken deze middag om hun activiteiten onder de aandacht te brengen en nieuwe leden te werven.
14, 15 en 16 december – Jubileum L.O.M.
De Lokale Omroep Mill is met hun studio al sinds 2012 in het souterrain van Myllesweerd te vinden. Maar in het kader van hun 30-jarig bestaan richten ze tijdelijk een studio in, in het voormalige VVV kantoor naast de Plaza. Daar zullen zij 30 uur live radio en Tv-programma’s gaan maken op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december. Dat alles is live via radio en Tv te volgen, maar u bent ook in Myllesweerd van harte welkom om te komen horen en zien hoe zij radio en Tv-programma’s maken.
Meer
Meer weten over deze en alle andere activiteiten in Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter en zie regelmatig deze site.