U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 20 mei 2013

Myllesweerd verwelkomt activiteiten in het kader van Down's Upside


Van 1 juni t/m 1 juli wordt er in de gemeente Mill en St.Hubert een maand lang extra aandacht besteed aan mensen met een verstandelijke beperking. Een speciaal in het leven geroepen projectgroep (van www.ontdekmill.nl), organiseert de openluchttentoonstelling Down’s Upside, aangevuld met allerlei activiteiten met, voor en door iedereen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden, dorpsgenoten, scholen, bedrijven en organisaties. Tijdens de openluchtexpositie Down's Upside zullen veertig portretten van twee bij twee meter op aantrekkelijke wijze worden tentoongesteld tussen Myllesweerd en de kerk in. De portretten komen uit het boek 'De Upside van Down' van Eva Snoijink en laten voorbijgangers de eenvoud en schoonheid van kinderen met het Downsyndroom zien.

Naast de openluchttentoonstelling Down's Upside zullen er in de maand juni diverse activiteiten als voorstellingen, workshops een feestavond en een zorg- en welzijnsmarkt plaatsvinden in Cultureel Centrum Myllesweerd. Omdat medewerkers met een beperking (Mylleswerk) een belangrijke rol innemen in ons Cultureel Centrum zijn wij blij ook deze activiteiten te mogen verwelkomen. Zie voor het programma in Myllesweerd de poster hieronder en kijk voor meer informatie op www.ontdekmill.nl.

Wij zoeken daarnaast nog enthousiaste vrijwilligers die willen helpen tijdens de activiteiten in het kader van Down's Upside. Stuur daarvoor een mail naar Jolanda Hermans, via . Alvast hartelijk dank, we stellen je hulp zeer op prijs!

Poster downs upside a (2)