U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 15 maart 2018

Wonder Woman woensdag 21 maart in Filmhuis Mill


Woensdagavond 21 maart draait in Filmhuis Mill (onderdeel van Myllesweerd Kerkstraat 3) vanaf 20.00 uur de film Wonder Woman. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie.
Wonder Woman
Diana, prinses van de Amazonen is een meisje dat met haar familie woont op het eiland Themyscira. Als ze een jonge sterke vrouw is geworden, crasht er een vliegtuig met een Amerikaanse piloot in een Duits uniform in zee bij het eiland, Diana redt de piloot uit het water.
De piloot met de naam Steve Trevor blijkt een spion uit de Eerste Wereldoorlog te zijn. Als Diana van hem hoort over de oorlog, vermoedt ze dat dit veroorzaakt wordt door Ares de god van de oorlog. Diana wil deze god stoppen om zo miljoenen levens te kunnen redden. Ze verlaat haar eiland en gaat samen met Steve naar Londen om daar eerst belangrijke informatie af te geven die Steve heeft verzameld. Daarna gaan ze naar het front op zoek naar de meedogenloze Ares, om zo de oorlog vroegtijdig te beëindigen. Tijdens deze missie krijgt Diana ook hulp van een aantal vrienden van Steve.
Tickets
Een ticket is hier online op stoelnummer te reserveren maar ook zijn deze af te halen aan de balie van Myllesweerd.

Gerelateerde activiteit