U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 26 februari 2018

Woensdagmiddag 28 februari kinderfilm Sing in Filmhuis Mill


Regelmatig zijn er ook kinderfilms te zien in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Woensdagmiddag 28 februari is dat om 15.00 uur Sing. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een glaasje ranja en zakje chips.
Sing
De optimistische Buster Moon, eigenaar van een slecht draaiend theater, organiseert een zangwedstrijd om zijn schulden af te lossen. Met moeite weet hij een prijzengeld van 1000 dollar bijeen te schrapen. Per ongeluk worden er flyers gedrukt met daarop een te winnen bedrag van 100.000 dollar. Wanneer de flyers door een ventilator uit het raam naar buiten worden geblazen, komen ze op straat terecht. In korte tijd weet iedereen van de zangwedstrijd. Een muis, een olifant, een varken, een gorilla en een stekelvarken die graag mee willen doen aan de talentenjacht hebben allen zo hun eigen bestemming voor het prijzengeld.
Tickets
Reserveer tickets op stoelnummer hier online via de rubriek Filmhuis of haal ze op bij de balie van Myllesweerd. Een ticket voor het Filmhuis kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Bij kinderfilms bestaat de consumptie uit een glaasje ranja en zakje chips.

 

Gerelateerde activiteit