U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 01 januari 2018

Komende vrijdag 5 januari een kinderfilm en een jeugdfilm in Filmhuis Mill


Aanstaande vrijdag 5 januari zijn er 2 films in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Speciaal voor de kleinere filmliefhebbers start om 14.00 uur de film Storks. Om 19.00 uur start vervolgens Storm. Dit is een film voor iedereen vanaf 9 jaar. Een ticket kost 5,00 euro en dit is inclusief een glaasje ranja en zakje chips. De films worden zonder pauze gedraaid.
 Kinderfilm Storks - Aanvang 14.00 uur
Storks (ooievaars) bezorgen baby’s … of tenminste dat deden ze. Nu bezorgen ze pakketjes voor wereldwijde internet gigant Cornerstore.com. Junior, de top bezorger onder de ooievaars, staat op het punt promotie te maken. Juist op het moment dat hij per ongeluk de Baby Maak Machine activeert. Een super schattig, maar volstrekt onwettig klein meisje is het gevolg. Om te voorkomen dat zijn baas hierachter komt, haast Junior zich om dit probleem pakketje -zijn eerste bezorg baby- af te leveren. Een onthullend avontuur waarin meer dan één familie het ware geluk vindt en het bestaansrecht van de ooievaar weer tot leven wordt geroepen.
Storm; Letters van Vuur (vanaf 9 jaar) - Aanvang 19.00 uur
Storm: Letters Van Vuur speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm (Davy Gomez) ziet hoe zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) wordt gearresteerd.
Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief.
Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke (Juna de Leeuw), een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid.
Tickets
Tickets zijn a 5,- euro hier online op stoelnummer te reserveren via de rubriek Film. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Myllesweerd en zijn ze verkrijgbaar aan de kassa, mits niet uitverkocht.