Nieuws
  Do 04 april 2013

Culturele Manifestatie SWOM


Op vrijdag 19 april organiseert SWOM samen met de activiteitencommissie een Culturele Manifestatie met een Brabantse middag, een Afrikaanse avond en een informatiemarkt. Vanaf 13.30 uur vindt de Brabantse middag plaats, met optredens van Toneelgroep Vier in Eén met het blijspel 'Een bruid teveel', u kunt countrydansen onder leiding van Marga Cuppen en vier koren van SWOM zingen onder leiding van Arlette van Hout. Vanaf 19.30 u. kunt u meedoen of komen kijken tijdens de Afrikaanse avond. Ton van de Ven van AP-Support uit Cuijk gaat dan met honderd bezoekers aan de slag om in twee uur tijd een muziekstuk ten gehore te brengen. De djembé vormt samen met andere slaginstrumenten het hart van zijn cursussen. Een interview met Ton van de Ven en meer informatie over de Culturele Manifestatie vindt u op de website van de SWOM: www.swomill.nl.

Tijdens de activiteiten 's middags en 's avonds kunt u een informatiemarkt bezoeken in de passage van Myllesweerd en de grote hal van het gemeentehuis. De kaartjes kosten voor de middag en de avond € 5,- p.p. en zijn inclusief een kop koffie of thee en een hapje van de Smaakmakers. Kaarten zijn verkrijgbaar op werkdagen tussen 9.00 u. en 11.00 u. op het kantoor van de SWOM. Geeft u dan ook op of u wilt meedoen, of dat u wilt kijken en of u met een rolstoel/rollator komt.

U kunt daarnaast meedoen aan de prijsvraag door een mooie, vaste naam voor deze lentefair voor senioren te bedenken. U kunt er vier bioscoopbonnen mee winnen voor de Matineebioscoop. Namen kunt u inleveren in de brievenbus van de SWOM aan de voordeur van Myllesweerd of via de mail . De winnaar of winnares wordt op 19 april bekend gemaakt.

Culturele Manifestatie

De djembé staat centraal in workshops van Ton van de Ven