U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 26 november 2017

Nieuwe jongkheren en boerenbruidspaar verschenen in Myllesweerd


Zaterdagavond 25 november werd het kersverse prinsenpaar van ’t Gèrmelaand, prins Chris-Jan en prinses Jessica een prinsenreceptie aangeboden. Zij verschenen op 11 november als 60e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand. Heel wat familie, vrienden, kennissen en zusterverenigingen uit de kerkdorpen kwamen in de theaterzaal van Myllesweerd het prinsenpaar feliciteren met hun uitverkiezing. Een gezellige en muzikale receptie met ook diverse dansen en toespraken.
Na de receptie was het wachten op de verschijning van het nieuwe Jongkerpaar en Boerenbruidspaar voor dit carnavalsseizoen. Diverse namen deden de laatste weken de ronde. Maar uiteindelijk bleken Saskia Verweijen en Jeroen vd Pol het 40e boerenbruidspaar te zijn. Even daarna verschenen Max Cuppen en Joost van Lith als de 10e jongkheren bij Stichting Carnaval Mill.
 Na de verschijning van prins Chris-Jan en prinses Jessica op 11 november, deze jongkers, het Boerenbruidspaar en vrijdagavond al de nieuwe jeugdheersers, is Mill helemaal klaar voor carnaval 2018. Alle carnavalshoogheden zijn immers bekend.
Foto Cockie Kremers