Nieuws
  Vr 17 november 2017

Wij feliciteren Bij Sas en Bep met de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017


Vrijdagmiddag 17 november werd de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert bekend gemaakt. Dit bleken Saskia Toonen en Bep vd Ven te zijn met hun bedrijf Bij Sas en Bep. Als bestuur, beheerders en alle vrijwilligers van Myllesweerd willen wij Saskia en Bep van harte feliciteren met deze titel!
Over Bij Sas en Bep
Bij Sas en Bep biedt een kleinschalige vorm van dagbesteding. Dit via een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (verstandelijke, lichamelijke en/of psychische beperking of een Niet Aangeboren Hersenletsel)…en niet zomaar een werkplek. Zij bieden een werkplek midden in de maatschappij, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen. Zij bieden een plek waar iedereen zich gewaardeerd voelt, een waardevolle bijdrage kan leveren op een eigen unieke manier en verbonden is met de samenleving.
Dit doen zij via werkzaamheden in o.a. Cultureel Centrum Myllesweerd, in het gemeentehuis, zorgcentrum Aldenhorst en basisschool de Kameleon.
Meer weten over Bij Sas en Bep? Kijk dan in de rubriek Huisgenoten op deze site.