Nieuws
  Do 05 oktober 2017

Marc de Hond vrijdag 27 oktober in Theater Myllesweerd - Win tickets met prijsvraag


“Wat is erger, in een rolstoel zitten of de zoon zijn van Maurice de Hond. Nou, zo erg is in een rolstoel zitten nu ook weer niet.” Met die uitspraak zet cabaretier Marc de Hond de toon voor zijn 2e show, Wie bang is krijgt ook klappen. Met deze voorstelling is Marc op vrijdagavond 27 oktober te gast in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Aanvang 20.15 uur.
Marc de Hond
Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode.
In zijn tweede theaterprogramma ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.
Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angst zaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.
Win tickets
In het kader van 5 jaar Cultureel Centrum Myllesweerd geeft de theatercommissie 1 keer 2 gratis tickets weg voor deze show. Geef antwoord op de vraag: Wat was de titel van de vorige theatershow van Marc de Hond? Stuur uw antwoord voor vrijdag 20 oktober naar Theater Myllesweerd, Kerkstraat 3 5451 BM in Mill of mail het naar theater@myllesweerd.nl 
Tickets
Tickets zijn a 16,-- euro inclusief een consumptie af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of online te reserveren. Dit kan vanaf dit seizoen op stoelnummer. Check hiervoor de rubriek Theater op deze site.

Gerelateerde activiteit