U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 04 september 2017

Cultureel Centrum Myllesweerd op zoek naar extra vrijwilligers


Dit jaar bestaat Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill precies 5 jaar. Heel wat clubs, verenigingen en instellingen hebben Myllesweerd ondertussen weten te vinden. Dat om er vergaderingen en andere activiteiten te houden. Maar ook zijn er in Myllesweerd tal van film- en theatervoorstellingen. Daarnaast zijn er diverse huurders die in Myllesweerd met hun kantoren en andere activiteiten een permanent onderdak hebben.
Groei
Cultureel Centrum Myllesweerd groeit nog steeds qua activiteiten. Om het ook allemaal betaalbaar te houden, werkt Myllesweerd vaak met vrijwilligers in combinatie met de beheerders. Gelukkig kan men een beroep doen op heel wat vrijwilligers. Maar er om door te kunnen blijven groeien zijn extra vrijwilligers van harte welkom. Het gaat om taken bij o.a. horeca, kassa en techniek. Maar ook de werkgroep die eigen activiteiten organiseert kan nog versterking gebruiken.
Belangstelling
Hebt u belangstelling of wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van de beheerders van Myllesweerd. Dat kan door te bellen met 0485-454366 of mail naar