U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 22 augustus 2017

Annulering open dag Cultureel Centrum Myllesweerd


Dit jaar bestaat Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill 5 jaar. Dit wordt gevierd met diverse gratis films en theatershows. Zo is er een gratis jeugdfilm op woensdag 30 augustus om 19.00 uur, een kinderfilm op donderdag 31 augustus om 15.00 uur en een film voor natuurliefhebbers op zondag 3 september om 10.30 uur. Tickets reserveren is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol is vol. De gratis tickets voor de theatershows met Lya de Haas op vrijdagmiddag 1 september en cabaretier Rob Scheepers op zaterdagavond 2 september zijn al allemaal weg.
Open dag
Oorspronkelijk was het ook de bedoeling een open dag te organiseren op zondagmiddag 3 september. Het blijkt echter dat er te weinig huurders en gebruikers van Myllesweerd tijd en belangstelling hebben hier aan deel te nemen. Vandaar dat de open dag is geannuleerd.
Meer
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten in Myllesweerd? Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter en check regelmatig deze website. Begin september zal de geheel vernieuwde website www.myllesweerd.nl online komen.