U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 12 augustus 2017

3 gratis filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd


Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill bestaat dit jaar precies 5 jaar. En wie jarig is trakteert! Ook start in september het nieuwe film- en theaterseizoen. Dat alles bij elkaar is voor Myllesweerd reden voldoende om 3 gratis films te programmeren en 2 gratis theatershows. De beschikbare kaartjes voor de theatershows van Lya de Haas op vrijdagmiddag 1 september en cabaretier Rob Scheepers op zaterdagavond 2 september zijn allemaal weg. Voor de gratis films is tevoren kaartjes reserveren niet nodig, maar kom op tijd want vol is vol.
Woensdag 30 augustus 2017
Jeugdfilm – Goosebumps
Aanvang 19.00 uur
De spannende film Goosebumps is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.
Tiener Zach Cooper vindt het allesbehalve leuk dat hij vanuit de grote stad naar het platteland moet verhuizen. Maar wanneer hij zijn mooie buurmeisje Hannah ontmoet, fleurt hij op. Hannah heeft echter een mysterieuze vader, niemand minder dan R.L. Stine, auteur van de bestseller reeks "Goosebumps". Stine is een vreemde man en de reden daarvoor is, dat hij de gevangene is van zijn eigen verbeelding. De monsters die zijn boeken zo beroemd maken, zijn echt en Stine beschermt zijn lezers door ze gevangen te houden in zijn boeken. Wanneer Zach per ongeluk de monsters vrijlaat, beginnen ze het dorpje te terroriseren.
Donderdag 31 augustus 2017
Kinderfilm - Ratatouille
Aanvang 15.00 uur
Remy is een rat die constant zijn leventje in het dure Franse restaurant Gusteau op het spel zet. Niet alleen vanwege zijn liefde voor lekker eten, maar ook omdat hij dolgraag zelf topkok wil zijn. Wanneer de jonge Linguini, die ondanks zijn gebrek aan talent een baan in de keuken krijgt aangeboden, de talenten van Remy ontdekt, is dat de kans voor de rat om zijn droom uit te laten komen. Linguini en Remy werken vervolgens samen en proberen Gusteau's restaurant weer op de kaart te zetten.
Zondag 3 september 2017
Natuurfilm - Levende rivier
Aanvang 10.30 uur
Natuurfilmer Ruben Smit reist per kano langs de Rijn, de grootste rivier in ons land. Vanaf Lobith tot aan de Noordzee filmt hij de natuur en de bouwwerken om zich heen. Reis met hem mee in vier etappes.
Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

 

Gerelateerde activiteit