U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 03 augustus 2017

Nu al veel belangstelling voor Mega Sint Show in Theater Myllesweerd


Het is augustus, maar toch is er nu al veel belangstelling voor de Mega Sintshow die ook dit seizoen weer in Theater Myllesweerd in Mill staat. Dit op vrijdag 1 december met maar liefst 2 shows. Beleef het feest met Sinterklaas en de razend populaire Youtube-idolen Love Piet, bekend van Pietenliefde, Meisjespiet en Party Piet Pablo, bekend van Zwarte Pieten Stijl en De Pieten Sinterklaas Move.
De Pieten organiseren samen met alle kinderen in de zaal een heuse surpriseparty voor Sinterklaas, alvast voor zijn verjaardag op 6 december. Love Piet regelt een grote taart, Meisjespiet zorgt voor een mooi cadeau en Party Piet Pablo repeteert met de kinderen het surprise-moment. Maar op het laatste moment lijkt alles toch nog in de soep te lopen. Meneer van Driel heeft niet zoveel zin in dit feestje…
Samen met de kinderen wordt het een groot spektakel in Myllesweerd, ook voor de allerkleinsten en de ouders! Alle bekende hits komen voorbij. Na afloop vindt er een meet & greet plaats in de foyer voor een mooie foto en een handtekening. Vervolgens gaan de kinderen met een schorre stem voldaan naar huis.
Check de rubriek overige op deze site voor het bestellen van tickets of zie www.megasintshow.nl

 

Gerelateerde activiteit