U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 22 januari 2017

Filmhuis Mill start mogelijk met Filmclub - Belangstelling?


Elke derde woensdagavond van de maand draait er een film in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Filmhuis Mill kiest hiervoor de films en probeert daarbij in te spelen op de actualiteit en wensen van bezoekers. Onlangs opperde een van de bezoekers of het wellicht een idee is om een Filmclub te starten en daarvoor enkele andere films per jaar te programmeren. De programmeurs van Filmhuis Mill willen graag weten of er belangstelling bestaat voor een Filmclub. Dus . . .
Filmclub
Ongetwijfeld kent u het concept Leesclub. Met een groep liefhebbers van boeken leest men hetzelfde boek en daarna bespreek je onder het genot van een hapje en drankje het boek. Een vergelijkbare werkwijze gebeurt bij Filmclubs. Gezamenlijk kiest men een film en nadat deze gezamenlijk is bekeken wordt de inhoud besproken, bediscussieerd en geanalyseerd. Dit met een gespreksleider. In veel gevallen betreft het hierbij films met enige diepgang.
Belangstelling
Hebt u belangstelling lid te worden van een dergelijke Filmclub binnen Filmhuis Mill? Stuur een mailtje naar . Bij voldoende belangstelling wordt er een bijeenkomst georganiseerd om te zien hoe deze Filmclub verder vorm en inhoud te geven.
Meer
Wilt u meer weten over het film- en theaterprogramma in Myllesweerd? Like de facebookpagina, volg ons op twitter en zie regelmatig deze website.