U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 22 december 2016

Win gratis kaartjes voor cabaretier Kees van Amstel - De man die ik niet wilde worden


Op zaterdagavond 21 januari staat cabaretier Kees van Amstel in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor deze show zijn 2 gratis toegangskaartjes te winnen. Dat door antwoord te geven op de vraag: welke bekende cabaretier stond in oktober in Theater Myllesweerd en verzorgt nu de oudejaarsconference op TV? Mail het antwoord voor 8 januari naar .
 Onder alle juiste inzendingen worden 2 gratis kaartjes verloot voor de show van Kees van Amstel.
Kees van Amstel
‘De man die ik niet wilde worden’ is de nieuwe humoristische show van Kees van Amstel. Oh wacht, een thema, het moet een thema hebben. Nou dat is er! Waarom neemt vrijwel niemand meer verantwoordelijkheid? En waarom zijn we steeds beter in uitdelen dan in incasseren?
Kees van Amstel (1965) heeft het podium pas laat in zijn leven ontdekt. In 2002 stapte hij voor het eerst een stand-up podium op, eigenlijk als therapie voor een mislukte relatie. De bedoeling was om twee keer op te treden en dan weer met stille trom te verdwijnen maar 3 maanden later werd hij tot zijn verbazing aangenomen bij Comedytrain, het stand-up comedy gezelschap opgericht door Raoul Heertje. Nu speelt hij regelmatig als comedian in het vaste honk van Comedytrain, Toomler in Amsterdam, en verder in de rest van Nederland met de theatertour van Comedytrain.
Naast zijn optredens schreef hij columns voor het Algemeen Dagblad en diverse andere bladen en verder leverde hij in seizoen 2005 ook tekstbijdragen aan het programma Koefnoen. Hij schreef en schrijft teksten voor televisieprogramma's als Dit Was Het Nieuws (TROS/RTL), Onder de Tram (VARA), Jansen op Jacht (VARA), Tussen de Oren (NET5), Vrijdagmiddag Live (AVRO), Panache (VARA), Zonde van de Week (KRO), Q-Music en voor Dit Was Het Nieuws (TROS/RTL)doet hij ook nog steeds de redactie.
Cabaretactie!
Bent u liefhebber van cabaret? Boek dan voor Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april voor €30.- totaal. Dat is dus 3 shows voor de prijs van 2. Deze speciale combi-tickets kunt u hier online bestellen via de rubriek theater.
Meer
Volg voor meer informatie Myllesweerd ook op Twitter, like de Facebookpagina en zie regelmatig deze site www.myllesweerd.nl