U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 18 oktober 2016

Reserveer tijdig voor Tim Knol met Lost & Found op zaterdagavond 29 oktober in Theater Myllesweerd


In zijn tweede soloprogramma maken we op zaterdagavond 29 oktober in Theater Myllesweerd in Mill kennis met de verzamelaar in Tim Knol. Naast muzikant is Tim namelijk fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. Hij kan geen genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands. In zijn nieuwe voorstelling krijgen we een bijzonder inkijkje in het leven van deze muzikant, die na het succes van Terug enorm veel zin heeft om in Lost & Found heel Nederland kennis te laten maken met prachtige muziek en bijzondere verhalen die we nog niet kennen. Een theaterconcert op de humorvolle en charmante wijze zoals we die inmiddels van Tim gewend zijn.
Tim Knol
Tim Knol (27) verschijnt in meerdere gedaantes; zanger, gitarist, liedjessmid, platenbaas, fotograaf en bierbrouwer. Onder zijn eigen naam maakte hij drie platen en speelt hij met band in het Nederlandse clubcircuit en op alle grote festivals, waaronder Pinkpop. Hij tourde met de ruige rockband The Miseries in Nederland en Amerika en maakte ook met deze band een plaat. Zijn eigen platenlabel heet Tender Records, dat in beperkte oplages vinylsingles uitbrengt met muziek die Tim zelf interessant vindt. Ook als fotograaf is hij zeer actief, portretten die hij maakte verschenen in diverse bladen en op zijn eigen fotoblog. In 2015 presenteerde hij zijn eigen bier, Wiggle. En nu begint hij aan zijn derde en tot nu toe grootste theatertournee Lost & Found, waarin Tim Knol zijn liefde voor muziek met zijn verzamelwoede combineert. Behalve zijn gitaren, verzamelt Tim singles (hij heeft er zo’n 3000) en Amerikaanse zwart-wit negatieven uit de vorige eeuw. De combinatie van verzamelen en muziek levert vermakelijke en ontroerende verhalen op. Tim deelt ze graag met het theaterpubliek, dat hij naast zijn eigen oude en nieuwe nummers ook op covers van obscure liedjes trakteert, die hij tijdens zijn reizen in binnen- en buitenland vond.
Reserveren
Tim Knol staat zaterdagavond 29 oktober vanaf 20.15 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 18,50 euro inclusief een consumptie. Reserveer tickets via deze site of haal ze bij de balie van Myllesweerd.