U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 26 september 2016

Win gratis kaartjes voor Op Sterk Water in Theater Myllesweerd - prijsvraag


Op zaterdagavond 8 oktober staat er een verrassende cabaretshow op het programma van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Verrassend voor het publiek, maar ook verrassend voor de artiesten. Het betreft hier namelijk improvisatie theater. Dat wil zeggen dat men in zal spelen op de actualiteit en op reacties uit het publiek. De show van Op Sterk Water start zaterdag 8 oktober om 20.15 uur en tickets zijn a 17,50 euro (inclusief een consumptie) af te halen aan de balie van Myllesweerd en hier online te bestellen via de rubriek theater.
Gratis kaartjes
Voor deze voorstelling van Op Sterk Water geeft Theater Myllesweerd 2 gratis kaartjes weg. Dat wanneer u voor donderdag 6 oktober een mail stuurt naar met het antwoord op de volgende vraag: Op vrijdagavond 14 oktober staat cabaretier Javier Guzman in Theater Myllesweerd. Humor zit in de familie Guzman, want ook zijn broer is cabaretier. Hoe heet deze broer?
Op Sterk Water
Op Sterk Water is een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en theatermakers, dat zich gespecialiseerd heeft in improcabaret of improvisatietheater. Op aanwijzingen van toeschouwers ontstaat een voorstelling die bestaat uit muziek en sketches, elke keer volledig nieuw en origineel. Een wonderbaarlijke ontdekkingsreis. Dat wordt het. Een onbekende tocht langs snelle grappen, intelligente invallen en ter plekke verzonnen vergezichten. Op Sterk Water is de absolute top van het impro-cabaret. Ze voeren je in een kolkende stroom mee tot voorbij de horizon van de verbeelding. Langs griezelig herkenbare situaties en langs plekken waar geen mens ooit is geweest. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Ga het avontuur aan en beleef een avond die je nooit eerder beleefde. Of, zoals het viersterrenreisadvies van de Volkskrant luidt: ‘Op Sterk Water, er is geen betere!’