U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 22 maart 2016

Open dag en presentatie nieuw theater- en filmseizoen met cabaretier Marlon Kicken in Myllesweerd


Zondag 8 mei 2016 organiseert Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill opnieuw een meer dan gevarieerde open dag. Dit van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het belooft een middag te worden vol dans, muziek, show, informatie en . . . . meer!
Open dag
Gebruikers en huurders van Myllesweerd krijgen tijdens de open dag op 8 mei de mogelijkheid zich aan het publiek te presenteren. Dit doen zij via standjes in de foyer of door de eigen ruimte te openen en belangstellenden er rond te leiden. Hiermee kan men nog meer (potentiële) belangstellenden informeren over hetgeen zij zoal doen, wellicht extra leden, klanten of gebruikers werven en zo werken aan nog meer naamsbekendheid.
Lancering nieuw theaterprogramma
Tijdens de open dag op zondag 8 mei zal cabaretier Marlon Kicken uit Aarle-Rixtel aanwezig zijn en de lancering van het nieuwe theaterseizoen een officieel tintje geven. Maar ook brengt hij die middag een gedeelte van zijn show Bako. De veertig gepasseerd en nog steeds skateboardend door het leven, kan dat? Die vraag staat centraal in de voorstelling van Marlon. Laat u verrassen door deze relaxte, originele en zeer grappige (jonge) man. Een schaamteloos leuke show vol waarheden, geluk en verhalen met een sausje van muziek.
Toegang helemaal gratis!