U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 09 februari 2016

Komende vrijdag 12 februari in Filmhuis Mill Matineebios met: de Tweeling


Als al het feestgedruis rond carnaval in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill achter de rug is, is het weer tijd voor de Matineebios. Dat komende vrijdag 12 februari om 14.00 uur. Dan kan men kijken naar de film de Tweeling. Toegangskaartjes kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Kaartjes zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd, zijn verkrijgbaar aan de kassa en zijn ook online te bestellen via www.myllesweerd.nl. De online bestelde en per mail ontvangen tickets kunt u bij de kassa van Myllesweerd omruilen tegen een toegangskaartje, wat tevens een consumptiebon is.

De tweeling
Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg gescheiden op. Anna blijft in Duitsland en moet haar hele leven hard werken voor anderen. Lotte verhuist naar een Nederlandse familie die haar op het eerste gezicht alle kansen biedt. Aanvankelijk missen de zussen elkaar en proberen ze alles om weer bij elkaar te zijn. Omstandigheden en de tijd waarin ze leven zorgen echter voor obstakels die groter zijn dan de band die ze altijd voelen. Anna trouwt met een SS-officier die aan het einde van de oorlog sneuvelt. Lottes verloofde wordt vermoord in Auschwitz. Vijftig jaar na hun laatste, pijnlijke ontmoeting probeert Anna nog één keer in contact te komen met haar tweelingzus.

Noteer ook alvast in uw agenda:
Woensdag 24 februari 2016 20.00 uur
Filmhuis - Masaan (Alternatieve titel; Fly away Solo)
Vrijdag 11 maart 2016 14.00 uur
Matineebios - The Second best Exotic Marigold Hotel
Woensdag 23 maart 2016 20.00 uur
Filmhuis - 45 years

Meer weten over alle film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Like dan de facebookpagina, volg Myllesweerd op twitter of zie www.myllesweerd.nl