U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 09 januari 2016

Zeer geslaagde show Mark van de Veerdonk in Theater Myllesweerd in Mill


Gisteren, vrijdag 8 januari stond de eerste theatershow van dit nieuwe jaar op het programma in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Dit met de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk. Meteen een zeer succesvolle start, want de show was volledig uitverkocht. Hierdoor waren r dus niet genoeg tickets voor alle liefhebbers van deze sho. En dat was voor hen jammer, want Mark zette weer een fantastische humoristische show neer. Dat zoals we van hem gewend zijn met veel woordspelingen, vreemde situaties en verrassende wendingen in zijn verhaal. Ook de after party met de live band Roept U Maar (R.U.M.) was een doorslaand succes.
Bekijk voor meer foto’s van Toon Willems onze facebookpagina!

Reserveer tijdig
Wilt u bij de volgende theatervoorstellingen in Myllesweerd teleurstellingen voorkomen? Reserveer dan tijdig uw tickets. Dat kan online via www.myllesweerd.nl en ook zijn deze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Resterende data theaterprogramma seizoen 2015 - 2016:
Vrijdag 4 maart 2016 20.15 uur
Comedie Compagnie - Prettig gestoord! - Kom van het dak af!
Zondag 20 maart 2016 15.00 uur
Colline Theaterproducties - Tegengas.nu - Ouderen in verweer!
Zondag 3 april 2016 15.00 uur
OpusOne - De Klokkenluider van de Notre Dame (6+)
Zaterdag 23 april 2016 20.15 uur
Vuile Huichelaar - We zullen doorgaan (met Ladies Night)

Bekijk het gehele programma plus trailers van de voorstellingen via www.myllesweerd.nl. Like ook de Facebookpagina en volg Myllesweerd op Twitter om op de hoogte te blijven.