U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 10 november 2015

Komende vrijdag Matineebios met Ventoux in Cultureel Centrum Myllesweerd


Aanstaande vrijdag 13 november is tijdens de Matineebios in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill de film Ventoux te zien. Deze start om 14.00 uur. Op woensdagavond 25 november draait vanaf 20.00 uur tijdens het Filmhuis de dramafilm Wild. Toegangskaartjes kosten 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer deze online via www.myllesweerd.nl of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Ventoux – vrijdag 13 november 14.00 uur
Ventoux vertelt het verhaal van vier vrienden die op hun racefiets de Mont Ventoux beklimmen, zoals ze dat dertig jaar eerder ook al hadden gedaan. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Het is een zware, maar gezellige fietstocht tot jeugdvriendin Laura zich meldt en de 'spoken' uit het verleden zich aandienen.

Wild – woensdag 25 november 20.00 uur
Wild is een waargebeurd drama met Reese Witherspoon als een jonge vrouw die tijdens een persoonlijke crisis een wandeltocht van meer dan 1500 kilometer onderneemt. Nadat haar moeder overlijdt en haar huwelijk strandt, besluit de jonge vrouw Cheryl Strayed om een wandeltocht van meer dan 1500 kilometer te maken. Zonder ervaring of voorbereiding begint ze aan de gruwelijk zware tocht die uiteindelijk haar leven verandert.
Deze film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Cheryl Strayed. De Nederlandse acteur Michiel Huisman speelt een kleine rol in dit drama.
Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl