U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 15 oktober 2015

Muzikale show door Kleintje Kaf en de Zingende Zeerovers (3plus) in Theater Myllesweerd in Mill


Woensdagmiddag 4 november staat er om 15.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een theatervoorstelling speciaal voor de kleinere jeugd op het programma. Dit met de voorstelling van Kleintje Kaf en Olaf en de Zingende Zeerovers. Toegangskaartjes kosten 10,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Tickets zijn online te bestellen via www.myllesweerd.nl en verkrijgbaar aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Onder alle bezoekers die deze middag verkleed (als bv piraat) naar Myllesweerd komen zal een CD van Kleintje Kaf verloot worden.

Kleintje Kaf
In deze derde voorstelling van het muziektheatergezelschap Kleintje Kaf mag Olaf het Gansje mee op reis met de roemruchte zeerover Claes Compaen. Het wordt een spannende tocht over de woelige baren. Niet in de laatste plaats omdat de zeerovers af en toe enorm trek hebben in een lekker gebraden gansje. Gelukkig weet Olaf zich in korte tijd onmisbaar te maken aan boord. Als gans weet hij altijd de weg. Hij is het kompas waarop Claes en zijn piraten blind leren te vertrouwen!
 Maar bij de kleinste weifeling staan de zeebonken likkebaardend te gluren naar Olaf. Zal Olaf het einde van de reis wel halen...?
 ‘Olaf en de Zingende Zeerovers’ is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders.
Koop een ticket en vaar mee met deze muzikale cruise! Trossen los! Schip ahoy!
Kleintje Kaf bestaat uit 5 acteurs/muzikanten. Ze spelen op een enorme verzameling instrumenten, van mandoline tot melodica. De hoofdrol in hun voorstellingen is voor Olaf het Gansje, en wordt gespeeld door beeldend kunstenaar en drummer Jacco Steendam. "We hebben ontzettend veel plezier in muziek maken", vertelt Jacco, "Dat willen we graag op kinderen overbrengen. Daarom maken we van de voorstelling een groot feest, waarbij kinderen volop mee mogen zingen, springen en dansen. Doordat er in de teksten meerdere lagen zitten, hebben zowel de kinderen als hun ouders dikke pret."

Meer weten over het film- en theaterseizoen van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill? Zie de site www.myllesweerd.nl of volg ze via Twitter en Facebook.