U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 12 oktober 2015

Win gratis kaartjes voor Steven Brunswijk (Braboneger) voor zaterdag 14 november in Theater Myllesweerd


Het nieuwe theaterseizoen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill start op woensdag 4 november om 15.00 uur met Kleintje Kaf en de voorstelling Olaf en de Zingende Zeerovers (3+). De week daarna staat cabaretier Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger er op zaterdagavond 14 november op de planken. Vanaf 20.15 uur brengt hij er de voorstelling Ze Goan D’r Aaaaf. Reserveer tijdig kaartjes via www.myllesweerd.nl

Win kaartjes of CD
Voor de voorstelling van Steven Brunswijk geeft de theatercommissie 2 toegangskaartjes weg. Dat onder iedereen die het juiste antwoord weet op de vraag, in welke stad is Steven Brunswijk geboren? Mail uw antwoord naar .
Tijdens de voorstelling Kleintje Kaf is er een CD te winnen. Deze wordt verloot onder alle kinderen die verkleed zijn als piraat of een ander figuur uit deze voorstelling. De mooist of origineelst verklede bezoeker gaat met de CD naar huis. Dus doe je best!

Kleintje Kaf – woensdag 4 november 15.00 uur
In deze derde voorstelling van het muziektheatergezelschap Kleintje Kaf mag Olaf het Gansje mee op reis met de roemruchte zeerover Claes Compaen. Het wordt een spannende tocht over de woelige baren. Niet in de laatste plaats omdat de zeerovers af en toe enorm trek hebben in een lekker gebraden gansje. Gelukkig weet Olaf zich in korte tijd onmisbaar te maken aan boord. Als gans weet hij altijd de weg. Hij is het kompas waarop Claes en zijn piraten blind leren te vertrouwen!
 Maar bij de kleinste weifeling staan de zeebonken likkebaardend te gluren naar Olaf. Zal Olaf het einde van de reis wel halen...?
 ‘Olaf en de Zingende Zeerovers’ is een voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders.

Steven Brunswijk – zaterdag 14 november 20.15 uur
Steven Brunswijk, alias de Braboneger, bij velen bekend van zijn filmpjes op het internet. Maar hij is meer dan dat, dit bewees hij voor het eerst in 2012 in Theater de NWE Vorst in Tilburg. Voor een uitverkochte zaal liet hij met zijn eerste oudejaarsconference Vooroordelen zien wat hij als cabaretier waard is. “Steven Brunswijk is meer dan een gimmick” kopten de kranten. Eind 2013 was het maar de vraag of hij het succes van het voorgaande jaar kon evenaren. Tot ieders verbazing zat Theater de NWE Vorst wederom twee dagen achter elkaar vol, voor zijn tweede eindejaarsconference Recht Voor Oe Bakkes. Twee jaar na zijn debuut is hij terug met zijn nieuwe theatervoorstelling Ze Goan D’r Aaaaf!

Kaartjes bestellen
De toegangsprijs voor Kleintje Kaf bedraagt 10,00 euro. Kaartjes voor Steven Brunswijk kosten 15,00 euro. De toegangsprijs voor zowel theater- als filmvoorstellingen in Myllesweerd zijn altijd inclusief een gratis consumptie. Kaartjes zijn online via www.myllesweerd.nl te bestellen waarna ze direct per mail naar u toekomen. Ook zijn kaartjes af te halen bij de balie van Myllesweerd.

Meer weten over het film- en theaterprogramma in Cultureel Centrum Myllesweerd? Bekijk dan de website, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina. Ook via de nieuwsbrief van Myllesweerd blijft u op de hoogte. Hiervoor kunt u zich gratis aanmelden via www.myllesweerd.nl