U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 27 juni 2015

Try-outconcert Vierdaagse Orkest in Myllesweerd in Mill uitsluitend voor senioren


Het Vierdaagse orkest 2015 treedt op zondag 12 juli op in Myllesweerd in Mill. Het is het try-outconcert voor de reeks van optredens die later deze maand zijn. Het concert in Myllesweerd begint om 14.00 uur en is alleen toegankelijk voor senioren van de gemeente Mill en Sint-Hubert. Gratis kaarten zijn af te halen bij de SWOM in Myllesweerd.
Het Vierdaagse Orkest bestaat uit een harmonieorkest, combo, slagwerkgroep en een vocalistengroep. In totaal bestaat het gehele orkest uit ongeveer 80 enthousiaste en voornamelijk jeugdige muzikanten uit het Land van Cuijk en omstreken. Het betreft muzikanten van een kwalitatief gevorderd niveau. De groepen worden professioneel aangestuurd door dirigenten Bart van Zutven, Stephanie van Werkhoven en Roel Verheggen. Jaarlijks wordt door de muzikale leiding een uitdagend en zeer afwisselend programma uitgekozen, variërend van musicalmuziek tot licht klassiek en pop.
De concertreeks begint zondag 19 juli om 14.00uur met het Rooie Loper Concert in de Schouwburg Cuijk. Verder zijn er optredens in Wijchen (dinsdag 21 juli) en Cuijk (Kadeconcert donderdag 23 juli). Op vrijdag 24 juli speelt het orkest tijdens de doortocht van de wandelaars in Cuijk. Voor de tweede keer speelt het Vierdaagse Orkest dit jaar op zaterdag 25 juli in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen. Op zondagavond 26 juli sluit het Vierdaagse Orkest de concertreeks af in Boxmeer, dit jaar voor het eerst op het Raadhuisplein. Een nieuwe locatie, midden in het dorp. Het concert is aan de vooravond van het wielerevenement Daags na de Tour.