U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 04 mei 2015

Diverse gratis concerten en een expositie op 5 mei in Cultureel Centrum Myllesweerd


Ook in de gemeente Mill en Sint Hubert wordt groots gevierd dat Nederland 70 jaar geleden werd bevrijd. Dit wordt gedaan met een leuk en afwisselend programma voor jong en oud. Ook in Cultureel Centrum Myllesweerd is het een en ander te beleven.
Programma dinsdag 5 mei:
12.00 uur                       Opening Kunst op de Kazematten door burgemeester Walraven:
Een feestelijke opening van de tentoonstelling en wandel- en fietsroute langs de vele kazematten die door verschillende Land van Cuijkenaren zijn voorzien van een kunstwerk geïnspireerd op de omgeving en het thema. (Locatie Bloklandkazemat bij de brug aan de Langenboomseweg in Mill)      
12.30 uur  Als afsluiting van deze feestelijke opening is er een optocht door Mill met militaire voertuigen begeleid door kinderen. Deze optocht voert langs het FreeRail Festival en zal eindigen bij Myllesweerd.
13.00 uur      Opening Freerail Festival door burgemeester Walraven:
Een spetterend muziekevenement voor jong en oud met een afwisselende line-up van bands en DJ's. Het festival wordt georganiseerd bij Jongerencentrum de Wissel en duurt tot 22.00 uur. (Locatie JC De Wissel aan de Spoorstraat in Mill)
13.45 uur                       Aankomst optocht  met militaire voertuigen bij Myllesweerd     
14.00 - 21.30 uur  In Myllesweerd is er een expositie met als thema bevrijding  te bezichtigen. Deze expositie wordt georganiseerd door heemkundekring Myllesheem.                                                                                  
14.30 - 16.30 uur  Concert van het defensieorkest  Fanfare Bereden Wapens.
Een fantastisch muziekspektakel door Fanfare Bereden Wapens in Myllesweerd.
19.30 - 22.00 uur    Concert muziekvereniging Amicitia en muziekvereniging St. Willibrord en de Duitse Muziekvereniging: 'Musikverein 1877' uit Walbeck
Muziekverenigingen Amicitia en St. Willibrord hebben samen met de Duitse muziekvereniging 'Musikverein 1877 de krachten gebundeld. Het belooft een prachtig concert te worden. (Locatie Myllesweerd).
Dit alles is gratis toegankelijk!