U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 07 april 2015

Reserveer voor Brabantse koffietafel in Cultureel Centrum Myllesweerd


Zondag 3 mei is er van 12.00 uur tot 17.00 uur een open dag in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Die middag zal het nieuwe theater- en filmseizoen door cabaretier Mark van de Veerdonk officieel gelanceerd worden, presenteren tal van gebruikers van Myllesweerd zich en is er een Brabantse koffietafel. Voor dit laatste kunt u nog plaatsen reserveren. Ook gebruikers van Myllesweerd kunnen zich nog aanmelden wanneer zij die dag hun activiteiten willen promoten.

Koffietafel
Bij Cultureel Centrum Myllesweerd kan men ook terecht voor het houden van koffietafels. Om hier kennis mee te maken start de open dag zondag 3 mei met een Brabantse koffietafel. Vanaf 12.00 uur is de Tuinkamer hiervoor geopend, de koffietafel zelf is van 12.30 uur tot 14.00 uur. Voor een speciaal kennismakingsbedrag van 7,50 euro per persoon kan men genieten van soep, broodjes, beleg en een worstenbroodje of kroket. Uiteraard is er ook koffie, thee, jus en melk. Reserveren voor deze Brabantse koffietafel kan door een mailtje te sturen naar

Tijdens de open dag op zondag 3 mei is er in Mill meer te beleven. De meeste winkels hebben deze middag van 12.00 uur tot 17.00 uur een extra open winkel zondag en in de Kerkstraat zijn marktkramen, kooplieden en een heus draaiorgel te vinden. Kortom, reserveer zondag 3 mei in uw agenda en kom naar Cultureel Centrum Myllesweerd!

Meer weten? Volg Myllesweerd op Twitter, like de Facebookpagina en zie www.myllesweerd.nl