U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 18 februari 2015

Mylleswerk heeft ruimte voor nieuwe medewerkers


Op de foto van links naar rechts:
Bennie: “Ik heb 50 jaar bij de Intos gewerkt. Nu werk ik bij Mylleswerk omdat thuis zitten toch niks is. Ik doe graag de afwas en “kumpkes” klaar zetten.”

Stef: “Ik hou van koken. Ik vind het leuk om de lunch voor de gemeente te maken.”

Steven: “Ik ben de afwasman. Ik doe graag de afwas in de spoelkeuken en de witte was in “de Miele” (de wasmachine).”

Natasja: “Na school ben ik bij Mylleswerk gaan werken. Ik vind het daar leuk. Ik werk graag aan de kassa en in de keuken.”

Mylleswerk is een leer- werkproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (verstandelijke, lichamelijke en/of psychiatrische beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel). Mylleswerk is werkzaam in het Cultureel Centrum Myllesweerd en het gemeentehuis van Mill; midden in de maatschappij.
Mylleswerk verricht ondersteunende, dienstverlenende, en voorbereidende werkzaamheden. Een kleine impressie van een uitgebreid takenpakket: voorbereiding lunch, wassen en strijken, verzorgen van koffie en thee, aanvullen printpapier, voorbereiding van de theaterzaal voor diverse doeleinden, het rond brengen van posters en flyers en nog veel meer…
Wekelijks zijn er een ochtend een tweetal medewerkers werkzaam bij OBS de Kameleon; zij ondersteunen de conciërge bij diverse werkzaamheden.

Wij bieden een grote diversiteit aan werkzaamheden; van afwisselend tot gestructureerd werk. Hierdoor kunnen wij vraaggericht werken. Hebben we geen passend aanbod voor een bepaalde vraag, dan kunnen wij op zoek gaan naar mogelijkheden. Mylleswerk probeert voor ieder wat wils te zoeken. 

De medewerkers van Mylleswerk worden professioneel begeleid in hun werkzaamheden en in hun leer- werkproces; ieder op zijn/haar eigen manier.
Bij het verdelen van de werkzaamheden wordt rekening gehouden met interesses en kwaliteiten. Medewerkers vullen elkaar aan in hun beperkingen en leren van elkaar.

Op basis van een indicatie dagbesteding WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en WLZ (Wet Langdurige Zorg) kan men bij ons aan de slag. Mylleswerk is ook een stageplek voor leerlingen van het Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Ben jij op zoek naar een leuke werk-/dagbestedingsplek? Vind jij het leuk om te werken in de dienstverlening? Vind jij het leuk om horecawerkzaamheden te doen? Werk jij graag samen met anderen? Woon je in Mill of omgeving (met een maximale afstand van 10 km)? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Voor meer informatie kan je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.45 en 16.15 uur binnen lopen bij Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Vraag dan naar begeleiding van Mylleswerk.
Wij zijn op deze uren ook telefonisch te bereiken via 06-12264647