U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 05 februari 2015

Matineebios in Myllesweerd Mill vrijdag 6 februari met: Elle s'en Va


vrijdag 6 februari is het in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill voor de Matineebios. Deze start om 14.00 uur met de film Elle s’en Va. De toegang bedraagt 5,00 euro en dit is inclusief een consumptie. Kaartjes zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd en per mail te reserveren via .

Elle s’en Va is een humoristisch drama met Catherine Deneuve. Zij speelt een vrouw die op een dag beseft dat haar leven anders liep dan gepland, en besluit een road trip te maken.
Bettie is begin 60, woont samen met haar moeder en staat elke dag in haar restaurant dezelfde gerechten aan dezelfde gasten te serveren. Wanneer ze beseft dat zowel haar liefdesleven als haar carrière anders zijn gelopen dan gepland, stapt ze haar auto in en slaat ze op de vlucht. Tijdens haar reis door Frankrijk beleeft ze avonturen waar ze niet meer van durfde te dromen en brengt ze tijd door met haar kleinzoon die ze voorheen zelden zag. Ze voelt zich vrijer dan ooit tevoren en ontdekt wat er werkelijk ontbreekt in haar leven.

Meer weten over de theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd? Neem dan een gratis abonnement op de nieuwsbrief. Dat kan via de homepage www.myllesweerd.nl. Daarnaast is Myllesweerd te volgen op Twitter en heeft Myllesweerd uiteraard een eigen Facebookpagina.