U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 11 oktober 2014

Winnaars prijsvraag Taxi Taxi (zondag 12 oktober) bekend


Morgen, zondagavond 12 oktober staat de klucht Taxi Taxi op het podium van Cultureel Centrum Myllesweerd. De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en kaartjes kosten 19,50 euro. Reserveren kan via en kaartjes zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van Myllesweerd.
Er waren echter ook gratis kaartjes te winnen via een prijsvraag. Heel wat inzendingen kreeg Myllesweerd hierop binnen. De 4 x 2 gratis kaartjes zijn gewonnen door:
Ria Damen Wilbertoord
Rudy voss Mill
Astrid Nabuurs Sint Hubert
Lucie van de Kandelaar Wilbertoord
Namens alle medewerkers en vrijwilligers van Myllesweerd, veel plezier bij Taxi Taxi!

Taxi Taxi
Producent De Komedie Compagnie brengt dit theaterseizoen de succesvolle klucht Taxi Taxi naar de Nederlandse theaters. De met Nederlanders en Vlamingen gemengde cast, bestaande uit onder anderen Sander de Heer, Hymke de Vries, Bartho Braat en Arijan (Adje) van Bavel, zoekt onderling de humoristische grenzen op en garandeert een avond vol hilariteit en de daarmee gepaarde lachsalvo’s. Naast de al genoemde Nederlanders completeren Vlamingen Britt van der Borght, Dirk Lavrysen en Dirk van Vooren de cast.

Het verhaal
De Hollandse taxichauffeur John werkt dicht bij de grens van België en leidt al jaren een dubbel leven. Hij is namelijk getrouwd met twee vrouwen, een Vlaamse waar hij mee in België woont en een Hollandse waar hij mee in Nederland woont. Ondanks zijn altijd zo strakke planning komt hij in de problemen wanneer hij met een hersenschudding in het nabij gelegen ziekenhuis belandt. Hij schakelt zijn Vlaamse buurman Stan in om te redden wat er te redden valt, maar heeft hierbij geen rekening gehouden met twee nieuwsgierige agenten én het temperament van zijn vrouwen…

Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook door een mailtje te sturen naar kunt u kaartjes reserveren. In de pauze van een theatervoorstelling is er voor elke bezoeker een gratis kopje koffie of thee.