Nieuws
  Do 25 januari 2024

Jandino als extra show toegevoegd aan theaterprogramma in Myllesweerd


Het theaterprogramma van Myllesweerd in Mill is al behoorlijk vol. Maar toch is er nog ruimte gevonden om de show ‘Therapie’ van Jandino toe te voegen en wel op zaterdagavond 30 maart. Deze show is ook met een speciaal theatermenu bij Grandcafé restaurant ’t Centrum (tegenover Myllesweerd) te boeken. Tickets voor Jandino kosten 25,- euro en inclusief een theatermenu zijn de kosten 48,50 euro. Reserveer tickets hier online via de agenda of haal ze op bij Myllesweerd.

 

Jandino – Therapie

“Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker...? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.” Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf “misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel...?”

 

Agenda

Dit en komend weekend staan de diverse pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill op het programma in Myllesweerd en daarna is het carnaval. Maar vanaf woensdag 14 februari is er zo goed als non-stop veel te beleven in Myllesweerd, dit zowel met theatershows als filmvoorstellingen.

Woensdag 14 februari 20:00 uur Valentijn Filmdeal | Barbie (inclusief hapjes en drankjes)

Vrijdag 16 februari 13:30 uur Tiener Film Middag | Barbie (ook met hapjes en drankjes te boeken)

Zaterdag 24 februari 20:15 uur The Dubliners Experience

Zaterdag 2 maart 20:15 uur Queen Must Go On

Zondag 3 maart 15:00 uur Cees en de Wolf familie (6+)

Vrijdag 8 maart 20:15 uur Arjan Kleton - Sluitingstijd

Zaterdag 9 maart 20:15 uur Piepschuim | Buiten de Lijntjes

Zondag 10 maart 15:00 uur LUDIQUE! LevensLONG

Zaterdag 16 maart 20:15 uur Niels Houtepen | Escape

Vrijdag 22 maart 19:30 uur Pepe's pubQuiz

Zaterdag 23 maart 20:15 uur Celtic Sparks | A trip to Ballygonefishin

Vrijdag 29 maart 20:15 uur Grand Old Country | Cor Sanne en Blue Grass Boogiemen

Zaterdag 30 maart 20:15 uur Jandino – Therapie

 

Gerelateerde activiteit