Nieuws
  Do 16 november 2023

Carnavalsactiviteiten met jeugdcarnaval, receptie en boerenpaar in Myllesweerd


Vrijdagavond 17 november start ook voor de jeugd in Myllesweerd het carnavalsseizoen 2023 – 2024 met het Mekkerbal. Op deze avond zal er muzikaal gestreden worden om te zien wie het mooiste liedje heeft gemaakt voor dit nieuwe carnavalsseizoen. Tevens nemen die avond Jeugdprins Pieter (v.d. Weem), jeugdprinses Dirkje (Verweijen) en narrin Sterre (Spronk) afscheid als jeugdheersers en worden hun opvolgers bekend gemaakt. Deze avond is gratis toegankelijk.

Zaterdagavond 18 november wordt het vorige week verschenen prinsenpaar en jongkers een receptie aangeboden. Deze start om 18.11 uur en duurt tot 21.11 uur. Iedereen kan dan nader kennis gaan maken met prins Niels, prinses Aniek en de jongkers Niels en Sem. Tevens kan men ook het prinsenpaar van vorig jaar, Bas en Suus nog de hand drukken en terugkijken op een mooi carnavalsseizoen.

Direct na de receptie start de voorbereiding voor de verschijning van het boerenbruidspaar Ties en Anna. Deze staat voor 22.00 uur op de planning. Na deze verschijning zal het feest nog een hele tijd doorgaan. Ook dit alles is uiteraard gratis toegankelijk.

Zie voor meer informatie rond carnaval in Mill de socials en www.germelaand.nl