Theater

Jandino | Therapie

Datum                          Zaterdag 30 maart 2024
Open vanaf 20:00
Begintijd 20:15 uur
   
Soort Theater
Genre Cabaret
   
Prijs €25,- per ticket | €48,50 Ticket + Theatermenu
   
Tickets UITVERKOCHT
   
Informatie Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker...? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.

Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel...?'

Boek nu jouw compléte avondje uit. Een theatervoorstelling én vooraf genieten van het THEATERMENU bij 't Centrum. Keuze uit diverse voor- en hoofdgerechten, je stelt zelf jouw 2-gangen theatermenu samen.

Reserveer jouw plekje voor het etentje in combinatie met het ticket voor de voorstelling. Je kiest een tijdstip bij het reserveren van deze combi ticket.

Foto Jandino: Ruud Baan
   
Nieuws 25-01-2024 - Jandino als extra show toegevoegd aan theaterprogramma in Myllesweerd